VADBA NA DELOVNEM MESTU

Z vadbo na delovnem mestu smo se prvič srečali leta 2015, ko smo izvajali vadbo na delovnem mestu v podjetju Intereuropa za zaposlene v pisarni in skladišču.

Od aprila 2017 vodimo vadbo na delovnem mestu v okviru zavoda za Šolske storitvene dejavnosti Petka Žalec. Gre za vadbo za zaposlene v pisarni zavoda in vadbo na treh osnovnih šolah, ki jih ta zavod pokriva, in sicer v Žalcu, Šempetru in Petrovčah. Na omenjenih šolah vodimo vadbo za zaposlene v kuhinji in čistilnem servisu.

Od septembra 2018 izvajamo vadbo na delovnem mestu tudi na Uradu RS za meroslovje v Celju in na javnem podjetju Vodovod – Kanalizacija v Celju.

Od aprila 2020 pa tudi v podjetju Dinetix d.o.o.

Raznovrstna vadba poteka v sproščenem vzdušju, izvajamo pa vaje za gibljivost, stabilizacijo, moč in ravnotežje. Velikokrat so skozi zanimive vaje prisotni tudi elementi teambuildinga-a.

V primeru, da ste zainteresirani za sodelovanje ali imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete na 041-714-783, pišete na info@ss-celje.si ali izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

DODATNE INFORMACIJE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA